Polsat Box Go - najlepsza aplikacja do oglądania telewizji na żywo i na żądanie
Na abonentów Polsat Box Go czeka także 120 kanałów telewizyjnych. Oprócz tych polsatowskich, są to między innymi najpopularniejsze kanały sportowe (w tym Eurosport i Eleven Sports), filmowe (jak Cinemax, AXN, Fox, HBO czy Filmbox), dziecięce (m.in. Nickelodeon, Cartoon Netwoork i Disney), muzyczne (choćby Eska i 4Fun) oraz popularnonaukowe (na czele z History, Discovery i National Geographic).
apka polsat box go
Download apk: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlin.us%2F2uoAeC&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3zfMrlTbKb6oaQYcRQyXq2
Polsat Box Go będzie dostępny pod adresem polsatboxgo.pl oraz w aplikacji na urządzeniach mobilnych (Android, HMS i iOS) i telewizorach Smart TV, Android TV, Apple TV, a także na dekoderach. W przypadku Ipli konieczne będzie pobranie nowej aplikacji Polsat Box Go, a Cyfrowy Polsat Go zaktualizuje się automatycznie do wersji Polsat Box Go. Aplikacje będą dostępne w sklepach Google Play, App Store, AppGallery i Smart TV od września 2021.
Nowy serwis Polsat Go będzie dostępny pod adresem polsatgo.pl oraz w aplikacji na urządzeniach mobilnych (Android, HMS i iOS) i telewizorach Smart TV, Android TV i Apple TV. Nowe aplikacje będą dostępne w sklepach Google Play, App Store, AppGallery i Smart TV.
Do nowej aplaikcji Polsatu podchodziłem z duża rezerwą, bo zbyt dobrze pamiętam mało korzystane wrażanie, jakie wywarła na mnie aplikacja IPLA dla Apple TV. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu w Polsacie chyba wzięto sobie do serca wszelkie uwagi użytkowników na temat aplikacji IPLA, bo apka Polsat GO jest na serio dobra.
Z funkcji można korzystać w ramach pakietu Polsat Box Go Sport na polsatboxgo.pl w przeglądarkach internetowych: Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge (w wersji aktualnej lub dwóch poprzednich) oraz w aplikacji na urządzeniach z systemem Android w wersji 9 lub wyższej.
ja na kompie wpisałem a na telewizorze w aplikacji polsatgo wpisałem w ich wyszukiwarce nazwę wyścigu ARAGON i też dało radę . Ale ogólnie zamiast ułatwić życie to pojebali to wszystko na całego może coś poprawią wystarczy dodać zakładkę na żywo jak było w ipla
apka polsat box go download
apka polsat box go chromecast
apka polsat box go opinie
apka polsat box go na smart tv
apka polsat box go cena
apka polsat box go offline
apka polsat box go program tv
apka polsat box go dla dzieci
apka polsat box go filmy i seriale
apka polsat box go kanały sportowe
apka polsat box go na komputerze
apka polsat box go bez limitu urządzeń
apka polsat box go jak oglądać
apka polsat box go nie działa
apka polsat box go promocja
apka polsat box go apple tv
apka polsat box go android tv
apka polsat box go fire tv stick
apka polsat box go lg tv
apka polsat box go samsung tv
apka polsat box go telewizja na żywo
apka polsat box go biblioteka vod
apka polsat box go liga mistrzów
apka polsat box go formula 1
apka polsat box go tenis wielkiego szlema
apka polsat box go pakiety tematyczne
apka polsat box go rekomendacje treści
apka polsat box go profile użytkownika
apka polsat box go moja lista ulubionych
apka polsat box go obsługa klienta
apka polsat box go aktualizacja aplikacji
apka polsat box go instalacja aplikacji
apka polsat box go logowanie do aplikacji
apka polsat box go rejestracja do aplikacji
apka polsat box go kod aktywacyjny aplikacji
apka polsat box go darmowy okres próbny aplikacji
apka polsat box go anulowanie subskrypcji aplikacji
apka polsat box go zmiana hasła aplikacji
apka polsat box go zapomniane hasło aplikacji
apka polsat box go zmiana adresu e-mail aplikacji
apka polsat box go zmiana numeru telefonu aplikacji
apka polsat box go zmiana danych płatności aplikacji
apka polsat box go faktury i płatności aplikacji
apka polsat box go zgłoszenie problemu aplikacji
apka polsat box go opinie użytkowników aplikacji
apka polsat box go ocena i recenzja aplikacji
apka polsat box go zasady ochrony prywatności aplikacji
W dekoderach polsat box 4K i polsat box 4K lite pojawiły się: aplikacja Disney+, nowe menu główne i wyszukiwarka głosowa. Nowe funkcje pozwalają na jeszcze wygodniejsze korzystanie z telewizji, serwisów streamingowych i treści na żądanie.
Wyszukiwanie głosowe kojarzy się głównie z użytkowaniem smartfona, ale jest też dostępne na wielu innych urządzeniach. W Polsat Box z wygodnej funkcji wyszukiwania głosowego można skorzystać w dekoderach polsat box 4K i polsat box 4K lite (przycisk mikrofonu na pilocie). Oprócz opcji przeszukania treści na kanałach TV, umożliwia ona przejrzenie biblioteki Polsat Box Go, materiałów dostępnych w CatchUP oraz Disney+.
Dekodery polsat box 4K i polsat box 4K lite to nowoczesne, sterowane pilotem z Bluetooth urządzenia, za pośrednictwem których kanały TV, także w jakości 4K, można odbierać zarówno drogą satelitarną, jak i przez Internet (również przez Wi-Fi). Zapewniają dostęp do serwisów Polsat Box Go i Disney+ oraz funkcji nieliniowych umożliwiających zatrzymywanie, przewijanie, odtwarzanie od początku i oglądanie wybranych materiałów nawet do 7 dni od ich emisji, a także nagrywanie w chmurze (usługa dostępna w TV satelitarnej i IPTV). Dekodery 4K dostępne są w ofertach telewizji satelitarnej/kablowej IPTV i internetowej z dekoderem z opłatą jednorazową już od 49 zł.
Witam serdecznie.Wlasnie podpisałem nową umowę z polsatem , a ponieważ często jestem poza granicami Polski chciałem zainstalować Polsat go na FireTv. Instalacja od wersji 1.0.8 udaje się, niestety nie ma możliwości nawigacji pilotem. Aplikacja reaguje jedynie na 2 przyciski : w lewo i w prawo. Próbowałem wgrać inne możliwe wersje aż po najnowszą,ale również bez skutku. Szkoda bo np. ( pilot wp, TVN24,kodi i wiele innych) działa bardzo fajnie tylko Polsat GO nie!
Polsat Box GO to wtyczka do oglądania zawartości serwisu polsatboxgo.pl. Przed instalacją należy założyć konto i opłacić odpowiedni pakiet w serwisie. Znajdziemy w nim zakładkę Telewizja oraz VOD. Możemy też dodawać nasze ulubione tytuły na Moją listę. Serwis Polsat Box GO d... Czytaj więcej
Polsat GO to wtyczka do oglądania zawartości serwisu polsatgo.pl. Przed instalacją należy założyć konto w serwisie. Znajdziemy w nim zakładkę Telewizja oraz VOD. Możemy też dodawać nasze ulubione tytuły na Moją listę. Serwis Polsat GO działa tylko polskiej lokalizacji. Można... Czytaj więcej